KS: Liigan kulisseissa kuohuu – kohupelaajan törttöily sai Antti Pennasen raivostumaan Jussi Ahokkaalle: ”Laita nyt vihdoin se poika ruotuun”

© Kuva: Juha Tamminen
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Jääkiekkoliigassa kuohui lauantaina taas kerran KooKoon Martin Bergerin toilailuiden takia. Joidenkin mielestä sikailijan viittaa kantava pelaaja kolasi HPK-pelin loppuhetkillä Kerho-kippari Niklas Frimanin pukukoppiin paikattavaksi. Samaan suuntaan vei kouvolalaispakinkin tie suihkukomennuksen takia.

Tilanne oli kaikkinensa kohua aiheuttanut, sillä Telialta tapauksesta ei tippunut videota teknisten ongelmien takia. HPK puolestaan julkaisi Twitter-tilillään videon, josta tilanne näkyy jotenkuten. Wisehockeyn kautta HPK:n saama materiaali on peilikuvaa.

Kuten ymmärrettävää on, herätti tapaus kohua luotsienkin keskuudessa. Kouvolan Sanomat kirjoitti, että Ahokkaan mukaan tilannetta edelsi pakki Frimanin poikittainen maila, Pennanen puolestaan oli raivostunut KooKoo-luotsille.

– Toiselta murtui nenä. Laita nyt vihdoin se poika (Berger) ruotuun, Pennanen pauhasi kollegalleen.

Suomalaispakki johtaa Liigan jäähypörssiä selvästi ennen slovakialaista Lukko-hyökkääjä Kristian Pospisilia. Berger on kerännyt 152 minuuttia, kun kakkosen saldo on 105 minuuttia.

Kauden 36 ottelun jälkeen pelaajan pisteet puolestaan ovat 1+4=5 (+10). Joulukuussa pelaaja viiletti kolme koitosta käsittäneessä pisteputkessa.

– Hah. No hyvä, että pomppii. Siinä on ihan hyvä pakkipari, kun ite touhuaa kaikkea muuta. Siinä voi tulla pisteitä, jäähykeisari viittasi joulukuussa Lappeenrannassa tehdyssä haastattelussamme Libor Sulakiin.

– Ei tässä joka pelissä hirmu pommeja tai tappeluja (nähdä). Se on ihan, miten pelit kulkee. Ehkä, jos pelit on tasasia, niin tarvii jonku pienen herätyksen, Berger sanoi lisäksi.

Voit lukea jutun kokonaan täältä.

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!