© Kuva: Juha Tamminen

HPK – Ässät: Kerho on selvä suosikki Rinkelinmäellä

Liiga
HPK – Ässät
Perjantai 10.01. klo 18:30

Otan vielä toisen liiganoston perjantaille: HPK isännöi Rinkelinmäellä Ässiä. Kuten odotettavaa oli, pahoja menetyksiä kokenut Kerho oli alkukaudella vielä hiukan telineissä, mutta joukkue ja pelaajat ovat kasvaneet kauden aikana laatuvalmennuksessa. Myös Ässät on parantanut peliään, vaikkei se edelleenkään varsinaisesti hivele silmiä.

HPK:lla on viime kierroksilta saaliinaan kovia päänahkoja. Sekä Ilves, Tappara, JYP että HIFK joutuivat tunnustamaan Antti Pennasen suojatit paremmakseen. Viikolla sen sijaan HPK niiasi Pelicansin vieraana jatkoajalla 2-1. Kerhon tavoitteena siintää top 6 -paikka ja säälipleijareitten välttäminen. Tavoite on kova, mutta täysin mahdollinen, sillä runkosarjaa riittää vielä pitkään. Kerhon joukkueen kasvutarina on mielenkiintoista seurattavaa koko kauden mittakaavassa.

Ässät käytti maalipaikat hyväkseen Jukureita paremmin ja vei pisteet jatkoajalla melko vaatimattomassa liigamittelössä. Isossa kuvassa Ässien maalinteko on kuitenkin ollut tervanjuontia ja se on ollut koko liigan tehottomin joukkue. Siihen nähden tämänhetkinen yhdeksäs sija runkosarjassa on hyvä suoritus. Ari-Pekka Selin on saanut patapaitojen peliin jo itua, mutta ensimmäinen playoff-kierros vaikuttaa tällä hetkellä joukkueella sopivalta tavoitteelta.

Lyö vetoa ottelusta:

Kerho on tässä selkeä suosikki, mutta voittokerroin ei aivan riitä peliin. Tässä ottelussa otan vetokohteeksi HPK:n maalit – ja nimenomaan sen, että niitä syntyy vähintään kolme kappaletta. Vetosuositus on HPK:n maalit: yli 2.5 kertoimella 1,76.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.