Taylor Hall on NHL:n siirtomarkkinoiden kiistatta mielenkiintoisin nimi. Supertähti on tehnyt selväksi, että hän suostuu jatkosopimukseen New Jersey Devilsin kanssa vain, jos seura alkaa pärjäämään. Seura on tällä hetkellä itäisen konferenssin toiseksi viimeisenä, joten Hall tuskin tulee joukkueessa jatkamaan.

NHL-toimittaja Darren Dreger nosti TSN:n kiekkostudiossa esiin joukkueen, joka on hänen papereissaan ykkösvaihtoehto Hallin nappaajaksi.

– Erityisesti Montrealin kohdalla tätä asiaa katson tarkimmin ennen vaihtotakarajaa: Taylor Hall. Hän olisi hyvä lisäys Montreal Canadiensille. En ymmärrä, miksi he eivät olisi kiinnostuneita. Luulen, että jos Hall saisi mahdollisuuden, hän tekisi jatkosopimuksen Canadiensin kanssa, Dreger kommentoi.

Hall olisi Montrealille valtava vahvistus. 28-vuotias laitahyökkääjä on nakuttanut kauden 23 ottelussa tehot 4+17=21.

Montrealissa pelaa kolme suomalaishyökkääjää: Artturi Lehkonen, Joel Armia ja Jesperi Kotkaniemi. Kolmikko pelaa Montrealin alemmissa ketjuissa, joten peliaikaa Hallin rinnalla tuskin olisi luvassa. Hallin tulo kuitenkin tiputtaisi jonkun nykyisistä ykkösketjun hyökkääjistä suomalaisten rinnalle.