Liiga
JYP – Tappara
Lauantai 16.11. klo 17:00

Liiga jatkuu lauantaina ja julkisella kanavalla näkyvä JYP – Tappara on päivän nostona. Tappara joutuu toista päivää peräkkäin nousukuntoisen joukkueen kanssa vastakkain, sillä eilisen Ilves-pelin jälkeen vastassa on hienoja otteita esittänyt JYP.

JYP on neljän ottelun voittoputkessa ja asiat tuntuvat luistavan. Viikolla Lukko käväisi kylässä, eikä raumalaisten intohimo riittänyt jyväskyläläisten toimivaa konetta vastaan ollenkaan. JYPin hyökkäysarsenaali on tällä hetkellä todella toimiva ja maalilla Eetu Laurikainen tekee tarvittavan silloin, kun puolustus ei ole parhaimmillaan.

Tapparan tiukka viisikkopeli oli täysin kunnossa Ilvestä vastaan, mutta joukkue ei siltikään saanut kuparista rikki perjantaina. Tapparalla on silti hurja arsenaali käytössään ja eilinen toimii varmasti kovana ärsykkeenä Jukka Rautakorven suojateille. Viikon ensimmäinen voitto siintää varmasti mielessä, vaikka ensi viikolla kirvesrinnat ovat taas tosipaikan edessä CHL:ssä.

Lyö vetoa ottelusta:

Tapparaa näkee harvoin näin selkeänä altavastaajana, mutta tänään vetomarkkinat ovat selkeästi JYPin puolella. En ole aivan näin selkeästä suosikkiasemasta vakuuttunut, joten Tappara lähtee vetokuitille. Vetosuositus on Tappara voittaa ottelun (sisältää mahd. jatkoajan + rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,23.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO