Jesse Puljujärvestä Patrik Laineen joukkuekaveri? Lähde: nämä joukkueet voisivat hankkia Puljujärven

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Jesse Puljujärven alkukausi Liigassa on ollut varsin tehokas. Kärppien NHL-vahvistus on takonut yhdeksässä ottelussa tehot 3+5=8. The Athleticin mukaan Puljujärven kauppa-arvo on noussut myös NHL:n puolella.

The Athletic käy pitkässä artikkelissaan yksityiskohtaisesti läpi Puljujärven tilannetta ja seuroja, jotka todennäköisimmin hankkivat suomalaisen. Kun NHL-joukkueiden kokoonpanot kärsivät loukkaantumisista, on Puljujärvi varsin houkutteleva vahvistus. Anaheim Ducks, Carolina Hurricanes ja Tampa Bay Lightning mainitaan mahdollisuuksina.

Yksi mielenkiintoinen vaihtoehto on myös Winnipeg Jets. Kun Bryan Little palaa terveenä kaukaloon, on joukkueella ylitarjontaa senttereistä.

– Ylimääräinen pelaaja olisi Jack Roslovic. On vielä epävarmaa, miten hän suoriutuu keskellä, mutta Oilers voisi tarvita hänen taitojaan myös laidalla. Päätöksiin on vielä matkaa, mutta Roslovic olisi viehättävä kohde Edmontonille, The Athleticissa kirjoitetaan.

Todennäköisin seura Puljujärvelle on kuitenkin hallitseva mestari St. Louis Blues.

– Blues on edelleen todennäköisin päätepiste Puljujärvelle. St. Louis asioi Oilersin kanssa saadakseen Magnus Pääjärven ja Nail Jakupovin, ja Puljujärven potentiaali ja pieni palkka kiistatta kiinnostavat paljon Bluesin GM Doug Armstrongia, The Athleticissa kirjoitetaan.

Todennäköisimmin Blues haluaa vaihdossa antaa Klim Kostinin. 20-vuotiaan venäläislaiturin ura Pohjois-amerikassa on ollut tähän asti pettymys, mutta hänellä on paljon potentiaalia. Viime kaudella Kostin viimeisteli 66 farmiliigan ottelussa tehot 10+14=24.

LUE MYÖS: Siirtopommi! Julius Honka palaa NHL:stä Liigaan – ”Tavoite saada mies ripeästi takaisin sinne, minne kuuluukin”

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS