Alkaneella kaudella itävaltalaista EBEL-liigajoukkue Klagenfurtia edustava Siim Liivik teki Twitter-tilillään mielenkiintoisen paljastuksen suomalaiskiekkoilija Teemu Pulkkisesta.

Tämän kauden seitsemässä KHL-ottelussa upeat tehot 6+2=8 viimeistelleellä suomalaisella on takanaan vähintäänkin poikkeuksellinen kesä. Pulkkinen edustaa valkovenäläistä Dinamo Minskiä toista kautta putkeen.

– Teemu Pulkkinen nakuttaa ja nukuttaa kasvattajaseuransa. Kesällä kundi oli työttömänä ja osti uudet polvisuojat Prismasta, jotta pääsee hioo lämärii meidän kesäjäillä. Molemmat toimii näköjään, Liivik latasi.

Sanomaa oli vahvistettu muun muassa tägillä true story, joka on suomeksi tositarina.

Siim Liivik aka Märkä Simo

@SiimLiivik
Teemu Pulkkinen nakuttaa ja nukuttaa kasvattajaseuransa. Kesällä kundi oli työttömänä ja osti uudet polvisuojat Prismasta, jotta pääsee hioo lämärii meidän kesäjäillä. Molemmat toimii näköjään. #KHL #prisma #truestory

Hän viittasi nakuttamisella ja nukuttimsella Jokerit-peliin. Tuon Minsk voitti 5-0 helsinkiläiskasvatin maalatessa kahdesti.

Pulkkisen alkukauden vire on ollut luokkaa ällistyttävä. Ennen sunnuntain kahta ottelua hän johti koko sarjan maalipörssiä yhdessä saksalaisen Jekaterinburg-pelaaja Brooks Macekin kanssa.