Patrik Laine laukoi suorat sanat Winnipegistä – Jets-kapteeni iski takaisin: ”Ei todellakaan ole tehnyt sitä yksin”

© Kuva: Getty Images

Jääkiekkomaailmassa nousi tiistaina ilmoille melkoinen kohu, kun suomalaishyökkääjä Patrik Laine laukoi suorat sanat Iltalehdelle.

– Sopimusneuvotteluissa yksi asia on aina se, kenen kanssa pelaa. Tuollaisilla meriiteillä mitä minulla on, jossain muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa. Jokainen, joka ymmärtää jotain jääkiekosta, tietää sen, Laine oli sanonut Iltalehden haastattelussa.

Nyt puhuttavaan aiheeseen on ottanut kantaa myös Jetsin kapteeni Blake Wheeler.

– Hän on ollut ehdottomasti yksi meidän parhaita pelaajiamme. Hän on saanut paljon peliaikaa ykkösylivoimassamme. Ylivoimamme on kuitenkin ollut sarjan viiden parhaan joukossa viimeisen parin kauden aikana, ja iso osa sitä on ”Pattyn” ansiota. Hän on nuori jätkä, jolla on todellakin ollut paljon menestystä edellisen kolmen kauden aikana. Hän ei todellakaan ole tehnyt sitä yksin, sen voin teille vakuuttaa, Wheeler sanoi TSN:n haastattelussa.

– On upea ominaisuus haluta enemmän – haluta lisää peliaikaa. Hitto, voisin sanoa, että nuo ovat kaikki hyviä asioita (joita Laine sanoi). Haluamme juuri sellaisia kavereita, jotka ovat nälkäisiä, ja sellaisia, jotka eivät tyydy siihen tilanteeseen missä he ovat nyt, Jets-tähti jatkoi.

Wheelerin mukaan Lainetta saattaa myös painaa se, että hänellä ei ole vieläkään sopimusta valmiina, vaikka NHL-kausi on jo ovella.

– Mielestäni hän on vain tällä hetkellä juuttunut limboon, ja hän ehkä haluaa jo päästä tänne pelaamaan ja olla jälleen NHL-pelaaja. Hänellä on varmasti paljon turhautumista siihen, että hän ei ole vielä haluamassaan paikassa, Wheeler uskoo.

LUE LISÄÄ AIHEESTA: Fanit reagoivat Patrik Laineen kommentteihin – ”Lopeta pleikkarin pelaaminen ja ala hommiin!”


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.