NHL-toimittaja: Rasmus Ristolainen saattoi sössiä oman vaihtokauppansa – tässä syy

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen nimi on pyörinyt läpi kesän tiuhaan siirtohuhuissa, eikä ihme, sillä onhan hän itsekin vihjaillut julkisesti maisemanvaihdon mahdollisuudesta.

The Buffalo Newsin toimittaja Lance Lysowski näkee, että Ristolaisen kauppaaminen on tällä hetkellä hyvin haastavaa, sillä NHL-seurojen pomojen aikatauluja rasittaa ilman sopimusta olevien rajoittamattomien vapaiden agenttien kiinnittäminen.

– Niin moni joukkue ei pysty tällä hetkellä tekemään vaihtokauppoja, koska heillä on yksi tai useampia rajoitettu vapaa agentti kiinnitettävänä. Yksi näistä seuroista on Winnipeg Jets, joka vaikuttaisi sopivan Ristolaiselle täydellisesti, Lysowski kertoo.

Toimittajan mukaan Ristolainen saattoi myös itse sössiä mahdollisuuksiaan päästä pois Sabresista, kun hän puhui julkisesti tilanteestaan.

– Ristolainen ei ainakaan tehnyt Sabresille palvelusta, kun hän puhui julkisesti turhautumisestaan tähän tilanteeseen. Nyt Sabresin GM Jason Botterillilla ei ole enää niin paljoa vääntövoimaa tehdä vaihtokauppaa, sillä nyt muut NHL-seurat tietävät joukkueen haluavan kauppaavan Ristolaisen pois. Tästä syystä Botterill ja päävalmentaja Ralph Krueger ovat puhuneet avoimesti mahdollisuudesta, että Ristolainen jopa voisi jäädä Sabresiin, Lysowski jatkoi.