New York Islandersin nuori tähti vertaa jo itseään John Tavaresiin: ”En aio odottaa yhdeksää vuotta…”

© Kuva: Getty Images

New York Islandersin kirkkaimman tähtipelaajan, Mathew Barzalin tuoreet kommentit ovat nostattaneet kulmakarvoja saarelaisten fanien keskuudessa.

Kolmanteen NHL-kauteensa valmistautuva 22-vuotias hyökkääjä ei aio puheidensa mukaan tyytyä samaan kohtaloon seuran pitkäaikaisen keulakuvan John Tavaresin kanssa. Tavares häipyi Long Islandilta vuosi sitten pelattuaan seurassa sitä ennen yhdeksän kautta ilman menestystä. Jo tulokaskaudellaan 85 tehopistettä latonut Barzal ei aio odotella menestystä yhtä kauaa.

– Kaikki mitä haluan, on pelata pudotuspeleissä. Sinne takaisin pääseminen on se, mitä haluan pelaajana. Et halua olla seurassa yhdeksää vuotta ja päästä pudotuspeleihin pari kertaa, Barzal kommentoi Sportsnetille viitaten juurikin ison kohun saattelemana Toronto Maple Leafsiin vapaana pelaajana siirtyneeseen Tavaresiin, jonka onnistui johdattaa Isles pudotuspeleihin ainoastaan kolmella kaudella.

Barzalin tulokassopimus umpeutuu alkavan kauden jälkeen. Onko nuorella supertähdellä kiinnostusta jäädä seuraan tuon jälkeen, riippunee pitkälti alkavan kauden menestyksestä.