Aleksander Barkov hehkuttaa Floridan kesän megahankintaa: ”Todella mukava kaveri”

© Kuva: Getty Images

Florida Panthers vahvistui kesän siirtomarkkinoilla yhdellä NHL:n parhaista maalivahdeista, kun Columbus Blue Jacketsin riveissä kahdesti Vezina-palkinnon nimiinsä kaapannut Sergei Bobrovski siirtyi Miamiin pitkällä jättisopimuksella.

Joukkueen suomalaiskapteeni Aleksander Barkov on innoissaan seuran tuoreesta hankinnasta, joka terveenä pysyessään ratkaisee suurella todennäköisyydellä pantterilauman maalivahtiongelmat vuosikausiksi eteenpäin.

– Olen jutellut Bobrovskin kanssa joka päivä. Hän vaikuttaa todella, todella mukavalta jätkältä, jolle on helppo puhua. Hänen tekemisestään jäällä ja salilla näkee, kuinka ammattimainen hän on. Hän sanoi kesällä haluavansa voittaa ja uskoo, että täällä se on mahdollista. Se tuo meille itseluottamusta, Barkov kehuu venäläistähteä Panthersin verkkosivuilla.

Floridan ylivoimaisesti tärkein yksittäinen pelaaja on silti jatkossakin Barkov itse. Seuran tuore päävalmentaja Joel Quenneville aikoo peluuttaa kapteeniaan jatkossakin viime kaudelta tuttujen laitureiden, Jonathan Huberdeau’n ja Jevgeni Dadonovin rinnalla.

– Tuo on erityinen ketju. He tekevät monia asioita hyvin yhdessä. Heillä on allaan vahva kausi yhdessä ja he onnistuivat myös ylivoimalla. Tuo toimii, Quenneville kehuu tehonyrkkiään.

LUE MYÖS: NHL-seura tarjosi nuorelle tähdelleen rahakasta jatkosopimusta – jättipalkka ei kelvannut!

LUE MYÖS: NHL-seuran pomo vahvisti musertavan uutisen – kahden luottohyökkääjän kausi ohi!