NHL-seura tarjosi nuorelle tähdelleen rahakasta jatkosopimusta – jättipalkka ei kelvannut!

© Kuva: Getty Images

NHL:n tähtihyökkääjiin lukeutuva Vancouver Canucksin Brock Boeser on hylännyt seuraltaan saamansa massiivisen jatkosopimustarjouksen, kertoo TSN:n toimittaja Matthew Sekeres.

Sekeres ilmoittaa 22-vuotiaan jenkkilaiturin saaneen seuraltaan kuuden vuoden mittaisen sopimustarjouksen, joka takaisi viime kaudella 69 peliin 56 (20+36) tehopistettä takoneelle nuorukaiselle keskimäärin seitsemän miljoonan dollarin kausitienestit.

Boeserin agentin Ben Hankinsonin kerrotaan ehdottaneen seuralle 4-vuotista sopimusta samaisella seitsemän miljoonan taalan vuosipalkalla. Canucks-johto ei ole lämmennyt ajatukselle, sillä se mahdollistaisi Boeserin karkaamisen UFA-markkinoille kolme vuotta suunniteltua aiemmin.

Boeserista on joka tapauksessa tulossa tulevalla kaudella seuransa palkkakeisari. Nykyiset tittelinhaltijat, floppihyökkääjä Loui Eriksson sekä puolustaja Alexander Edler kuittaavat kaudesta kuusi miljoonaa jenkkitaalaa.