NHL-asiantuntijalla selkeä mielipide: tämä seura on vahvistunut kesän aikana eniten

© Kuva: Getty Images

NHL Networkin kiekkoasiantuntija Mike Johnsonilta kysyttiin lähetyksessä, mikä NHL-joukkue on vahvistunut eniten kesän aikana. Oikeaa vastausta ei tarvinnut kauaa miettiä, vaan Johnsonin valinta oli selvä: New Jersey Devils.

Johnson aloitti analyysinsä Jack Hughesista. Hän piti superlupausta ehdottomasti varaustilaisuuden parhaana pelaajana, ja Devils pääsee nauttimaan hänen osaamisestaan jo ensi kaudella.

Toinen avainhankinta on P.K. Subban. Puolustaja kaupattiin seuraan Nashville Predatorsista. Kovaotteisella pakilla on Norris-voittajan status, jota Johnsonkin lähetyksessä hehkutti. Toisaalta Subbanin vastuu Nashvillessa laski jatkuvasti, eikä hän ollut pudotuspeleissäkään parhaimmillaan.

Kolmas Devils-hankinta on laitahyökkääjä Wayne Simmonds. Simmonds on urallaan tullut tunnetuksi erinomaisena maalineduspelaajana. Viime vuodet ovat kuitenkin olleet vaikeita. Edellisellä kaudella hän iski ainoastaan tehot 17+13=30 pelaamissaan 79 ottelussa.

Lisäksi Devils kaappasi vielä Nikita Gusevin. Venäläistähti on täysi jokerikortti kapeassa kaukalossa, mutta KHL:ssä hän on takonut hurjia pistemääriä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!