Uusi seura pian selvillä? Potkut saanut entinen Tappara-tähti kiinnostaa Sveitsissä

© Kuva: Juha Tamminen
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Tapparan entinen tähtimaalivahti Dominik Hrachovina on tällä hetkellä ilman seuraa, mutta asia on korjaantumassa mahdollisesti lähiaikoina.

Tshekkiläinen iSport.cz uutisoi verkkosivuillaan, että Hrachovina olisi matkalla NLA:ssa pelaavan HC Ambri-Piottan riveihin. Sveitsiläisseura on menettänyt maalivahtinsa pitkällä sairauslomalle, ja korvaajaksi on kaavailtu entistä Tappara-vahtia.

Kuluneella kaudella Hrachovina edusti KHL:ssä Barys Astanaa, mutta loukkaantumiset häiritsivät sopeutumista uuteen sarjaan ja seuraan. Lopulta tshekkivahdin sopimus purettiin, kun Barys hankki uuden maalivahdin Tampa Bay Lightningin organisaatiosta.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!