Uskomaton paljastus: Rasmus Ristolaisesta tarjottiin vaihtokaupassa NHL-megatähteä – ratkaisu kaduttaa takuulla!

© Kuva: Getty Images

TSN:n toimittaja Joe Yerdon antoi maanantaina TSN 1260 -radiokanavalla taustaa Edmonton Oilersin surullisen kuuluisalle Taylor Hallia kauppaamiselle.

Yerdonin mukaan Oilers oli tarjonnut ensiksi kesällä 2016 Hallia Buffalo Sabresille, ja vaatinut vaihdossa suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaista. Sabres ei kuitenkaan tarttunut täkyyn, joten Oilers käänsi katseensa muualle.

Uutisoimme aikaisemmin siitä, että Oilers oli tarjonnut Hallia myös Ottawa Senatorsin puolustaja Cody Cecistä. (Lue tästä lisää.)

Uskomattoman epätasaiselta kuulostava Ceci-kauppa kariutui lopulta Senatorsin toimesta.

Oilers vaihtoi seuraavaksi kohteekseen New Jersey Devilsin ruotsalaispuolustaja Adam Larssonin. Kuten tiedämme, Devils hyväksyi lopulta tarjouksen, eikä heitä varmasti ole kaduttanut tämä päätös. Kauppaa pidetään nimittäin 2000-luvun yhtenä suurimpana ryöstönä.

Hall nousi Devilsissä NHL:n kovimpien supertähtien joukkoon, kun hän kirjasi toisella kaudellaan huimat 93 tehopistettä. Kausi palkittiin lopulta arvostetulla Hart-palkinnolla.

Larsson on ollut Oilersissa kelvollinen peruspuolustaja, jolta on turha odottaa liian suuria asioita. Ruotsalainen teki viime kaudella 82 ottelussa tehot 3+17=20. Miehen tehotilasto oli jäätävä -28.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.