Patrik Laineen seurakaveri kerää kiinnostusta vastustajien leireissä – suomalaisen kohdalla hiljaisempaa!

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin kahdesta nuoresta rajoitetusta vapaasta agentista Kyle Connor on herättänyt jo useamman seuran kiinnostuksen.

Muutamat seurat ovat olleet toimittaja Pierre LeBrunin mukaan yhteydessä jenkkihyökkääjän leiriin välittömästi sen jälkeen, kun RFA-pelaajat vapautuivat muiden seurojen sopimustarjouksille keskiviikkona. Sen sijaan Patrik Laineelle ei tiettävästi vielä olla tehty ainuttakaan tarjousta.

22-vuotias Connor iski päättyneellä kaudella Jetsille 66 (34+32) tehopistettä. Laine puolestaan jäi odotusten vastaisesti 50 tehopisteeseen. Toisaalta Laineen potentiaalia pidetään yleisesti Connoria suurempana, onhan suomalainen osoittanut varsinkin maalintekopotentiaalinsa olevan aivan maailman kärkeä.