Liiga-seuralta huippukiinnitys: nappasi NHL-sopimuksen allekirjoittaneen Venäjän nuorten maajoukkuevahdin!

© Kuva: Getty Images
Tipsi ja striimi Eurooppa-Liigaan! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Liigassa jumboksi päättyneellä kaudella jätetty Porin Ässät on kiinnittänyt maalinsa suulle todella kovan nimen nappaamalla Venäjän nuorten maajoukkuemaalivahti Daniil Tarasovin riveihinsä yksivuotisella sopimuksella.

Columbus Blue Jacketsin sopimuspelaajiin kuuluva 196-senttinen Tarasov siirtyy Poriin KHL-seura Salavat Yulaev Ufan organisaatiosta.

Viime kaudella 20-vuotias Tarasov pelasi KHL:ssä kaksi ottelua torjuntaprosentilla 91,7. Lisäksi tilastoihin kertyi 40 ottelua Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VHL-liigassa 25 ottelua runkosarjassa torjuntaprosentilla 92,8.

VHL-liigan pudotuspeleissä lupaava Tarasov pelasi 17 ottelua torjuntaprosentilla 93,0 ja johdatti joukkueensa välieriin saakka. Kauden päätteeksi Tarasov valittiin VHL-liigan vuoden tulokkaaksi.

Mies on kuulunut myös Venäjän nuorten maajoukkueiden vakionimiin. Vuonna 2018 hänet nimettiin alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa joukkueensa kolmen parhaan pelaajan joukkoon. Viime kaudella Tarasov oli saavuttamassa alle 20-vuotiaiden MM-pronssia.

Tipsi ja striimi Eurooppa-Liigaan! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!