Alkaako epävarmuus jäytämään? Jack Hughes heitti ilmiselvän piikin Kaapo Kakolle

© Kuva: Getty Images

Enää kahden joukkueen NHL-kausi on kesken, mutta Pohjois-Amerikassa on silti päällä täysi hulina. Buffalossa on parhaimmillaan käynnissä perinteinen NHL Combine, eli liigan kuntotestit kesän varaustilaisuuden huippulupauksille. Tapahtuma on tänä vuonna iso pettymys, sillä kärkilupaukset Jack Hughes tai Kaapo Kakko jättävät kuntotestit väliin.

Kakko todennäköisesti matkustaa Pohjois-Amerikkaan jo hyvissä ajoin etukäteen ennen juhannuksena olevaa varaustilaisuutta. Näin seurat saavat mahdollisuuden haastatella nuorta suomalaista.

Hughes sen sijaan matkusti jo paikan päälle testitilaisuuteen, vaikka ei osallistukaan itse kuntotesteihin. Ja jenkkihyökkääjä heitti heti aiheesta ilmiselvän piikin, jolle on naureskeltu Pohjois-Amerikassakin.

– Kuntotestit ovat iso juttu, joten olen velkaa sen, että olen täällä. Tämä on iso tilaisuus, joka auttaa monia ihmisiä. Joten minulle tämä oli hyvä mahdollisuus tutustua muutamaan joukkueeseen ja antaa joukkueiden jututtaa itseäni, Hughes kommentoi.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!