Tsekki – Latvia: odotettua tiukempaa

MM-kisat
Tsekki – Latvia
Torstai 16.05 klo 21:15

Leinonien Tanska-ottelun kanssa pelataan samaan aikaan B-lohkon ottelu Tsekki – Latvia. Tsekki on luonnollisesti ottelussa selkeähkö suosikki, mutta tiukalla paketilla operoiva Latvia ei ole ollenkaan väheksyttävä vastus. Vetomarkkinoilla tämä ottelu herättää jonkunlaista mielenkiintoa ja tätä ottelua pystyt myös seuraamaan Unibet TV:n suorasta striimistä.

Tsekin turnaus on tähän asti sujunut aivan hyvin. Ruotsi-voitto avausottelussa oli iloinen suoritus, eikä Norjaa vastaan ollut minkäänlaisia vaikeuksia. Venäjälle tuli 3-0 tappio, mutta tuossakaan ottelussa Tsekki ei niiannut pahasti. Peruspelaaminen on hyvällä tasolla ja joukkueen iskukyky voi riittää kisoissa vaikka kuinka pitkälle. Latviaa vastaan Tsekki on ottelussa oletettavasti kuskin paikalla.

Latvian turnaus on edennyt melko lailla odotetusti – joukkue oli Itävaltaa ja Italiaa parempi, mutta Sveitsi osoittautui lopulta liian vahvaksi. Joukkueen alakerta toimii hyvin, eikä Tsekkiäkään vastaan ole odotettavissa mitään rökäletappiota, jota vetomarkkinat tuntuvat odottavan. Ainoa mieleen tuleva Latvian viime aikojen suurempi tappio kärsittiin viime kevään kisoissa Leijonille.

Vetosuositus

Tsekki voittaa tämän ottelun todella usein, mutta maaliodottama ei nouse kattoon asti. Petsipappa uskoo, että Latvia pystyy pitämään numerot asiallisina. Vetosuositus on Ottelussa alle 5,5 maalia kertoimella 1,75.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Tsekki – Latvia ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 5,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään viisi maalia, saat 175 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kuusi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.