Ranska – Suomi: perustekeminen riittää

MM-kisat
Ranska – Suomi
Sunnuntai 19.05 klo 21:15

Leijonien seuraava vastustaja Slovakian MM-kisoissa on Ranska, jonka kisat ovat toistaiseksi olleet tervanjuontia. Joukkue on kerännyt viidestä ottelusta yhden pisteen Tanskalta ja ranskalaiset saavat vielä pelata tosissaan Iso-Britanniaa vastaan, että sarjapaikka säilyisi. Leijona-fanit muistavat kahden vuoden takaa Leijonien ruman 5-1 tappion Ranskalle. Totuuden nimissä vastaavanlainen tulos olisi sunnuntaina iso järkytys. Leijonien MM-pelit näet suorina lähetyksinä Unibet TV:n striimeistä.

Leijonat hoiti Iso-Britannian lopulta rutiinilla ja brittien maalimääräkin jäi nollille, kuten Petsipappa ottelun tipsissä uumoili. Ranskaakin vastaan perustekeminen riittää – Jukka Jalonen osaa kyllä nostaa joukkueen tietoisuuden tarvittavalle tasolle. Ilahduttavaa Britti-pelissä oli, että Kaapo Kakon jäädessä nollatehoille Leijonilta löytyi muita ratkaisijoita tekemään tarvittavat maalit. Britanniaa vastaa Eetu Luostarinen loukkaantui ja jätti pelin kesken. Myös Juho Lammikko on loukkaantuneena, joten keskushyökkääjätilanne ei ole parhaimmillaan.

Ranskan kisoissa ovat todellakin olleet ilonaiheet vähissä. Neljässä viime pelissä pisteet eivät ole olleet lähelläkään – sen verran tasoeroa parempiin joukkueisiin on ollut. Tältä pohjalta olisi melkoinen yllätys, jos Ranska yltäisi sunnuntainakaan mainetekoihin. Leijonien tiukkaa joukkuepeliä vastaan Ranskan maaliodottama on kovin alhaalla

Vetosuositus

Leijonat on ansaitusti tässä pelissä niittisuosikki. Otetaan vetosuosituksena se, että ainakin toinen joukkueista jää matalille maaliluvuille. Vetosuositus on siis Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia – varsinainen peliaika: EI kertoimella 1,46. Veto on siis voitollinen, jos jompikumpi joukkue jää korkeintaan yhteen maaliin.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Ranska – Suomi ja kohteeseen veto ”Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia – varsinainen peliaika: EI”. Jos jompikumpi joukkue jää ottelussa korkeintaan yhteen maaliin, saat 146 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.