Latvia – Venäjä: striimi päälle ja maalintekijäveto sisään

MM-kisat
Latvia – Venäjä
Lauantai 18.05 klo 13:15

MM-kisojen lohkoja pelataan tiiviiseen tahtiin viikonloppuna ja lauantaina ohjelmassa on yhteensä kuusi ottelua. Lauantain otteluissa merkille pantavaa on se, että kaikissa otteluissa on ennakkoon hyvin selkeä ennakkosuosikki. Suurin suosikki-voittokerroin on Ruotsilla Sveitsiä vastaan ja sekin huitelee vetomarkkinoilla 1,35-1,40 tasossa. Mahdollisia vetotaktiikoita miettiessä tulee mieleen, että suosikeista tekee rekan (eli usean kohteen vedon) tai sitten etsii valueta erikoisvedoista. Jälkimmäisten seuraamisessa mainio lisäarvo tulee TV:n suorista striimeistä.

Latvian kisat ovat sujuneet odotetulla tavalla, sillä se on voittanut ennakkoon heikommat vastustajansa ja hävinnyt ennakolta vahvemmilleen. Tosin Tsekille Latvia uhitteli miehekkäästi ja johti ensimmäisen erän jälkeen 2-0. Sen jälkeen tsekit saivat dieselin kunnolla käyntiin ja lipuivat loppujen lopuksi varmaan voittoon. Latvia yrittää päästä puolivälieriin, mutta tavoitteen saavuttaminen vaatisi jonkun ennakkosuosikin lyömistä ja se ei ole helppoa ainakaan lauantaina.

Venäjä on nimittäin näyttänyt todella hyvältä tähän asti. Joukkue on tappiotta maalierolla 23-2. Tosin Tsekkiä lukuunottamatta vastukset ovat olleet ynnämuut -osastoa. Latviankin Venäjä on suorastaan velvoitettu voittamaan ja ilman asennevammaa se tulee niin tekemäänkin.

Vetosuositus

Etsitään tähän otteluun maistuvin maalintekijäveto. Yevgeni Dadonov on tähän asti kunnostautunut viimeistelyssä ja miehen pistesaldo on kunnioitettavat 6+0. Maaleitta Florida Panthersin mies on jäänyt ainoastaan Tsekkejä vastaan. Siispä petsiä sisään – vetosuositus on Yevgeni Dadonov tekee ottelussa maalin kertoimella 1,87.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Latvia – Venäjä ja kohteeseen veto ”Yevgeni Dadonov tekee ottelussa maalin”. Jos Dadonov tekee maalin, saat 187 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Dadonov ei tee maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.