Kova väite Pittsburgh Penguinsin tähtihyökkääjä Phil Kesselistä: ”Haluaa siirron vain yhteen osoitteeseen”

© Kuva: Getty Images

Spekulaatiot Pittsburgh Penguinsin kokeneen tähtihyökkääjä Phil Kesselin mahdollisen siirron ympärillä sen kun kiihtyvät.

Lähteiden mukaan kauppaamisensa Minnesota Wildiin siirtopykäläänsä vedoten tyrmännyt 31-vuotias jenkkitähti on NBC Sportsin asiantuntijan, itsekin upean NHL-uran pelanneen Jeremy Roenickin mukaan halukas siirtoon vain yhden seuran kohdalla.

– Tiedän mihin hän haluaa, joten katsotaan toteutuuko se. Hän haluaa länteen. Siellä on yksi joukkue, joka ei selviytynyt pudotuspeleihin tällä kaudella, enkä usko hänen haluavan muualle kuin sinne, Roenick täräyttää arvoituksellisesti 550 AM -radiokanavan haastattelussa.

Roenick ei suostu syystä tai toisesta paljastamaan tarkkaan sitä, mistä seurasta olisi kyse. Yleinen arvio on joka tapauksessa Arizona Coyotes, jota valmentaa Kesselin hyvä ystävä Rick Tocchet.

Haluaako kaiken voittanut Kessel sitten vielä kerran urallaan päästä nauttimaan ehdottoman ykköshyökkääjän parrasvaloista alemman keskikastin joukkueessa? Coyotesissa miehen maalintekotaidolle ainakin olisi käyttöä – Coyotes oli tämän kauden neljänneksi tehottomin NHL-nippu sen iskettyä vain 2,55 maalia ottelua kohti.

Tällä kaudella 82 (27+55) tehopisteen runkosarjan pelanneen Kesselin nykyinen sopimus kestää vielä kolmen kauden verran. Miehen sopimuksen cap hit on 6,8 miljoonaa dollaria.

LUE MYÖS: NHL:n entinen ykkösvaraus turhautui seurajohdon linjattomuuteen: ”Liian paljon muutoksia”

LUE MYÖS: NHL-seuran ruotsalaissentteri yksi kesän tavoitelluimpia RFA-nimiä? ”Kakkossentteri, joka pärjää voittavassa joukkueessa”