NHL:n rottapelaaja tehnyt uskomattoman muodonmuutoksen – pelasti joukkueensa kuolemanpelissä, suomalaiselta vuolaat kehut

© Kuva: Getty Images
Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille

Boston Bruinsin suomalaisvahti Tuukka Rask piti joukkueensa elossa maanantaiyönä, kun hän torjui edustamalleen joukkueelle pakkovoiton Toronto Maple Leafsia vastaan. 4-2-voitto tasoitti ottelusarjan kiinnitykset 3-3:een.

Kaikkiaan 22 torjuntaa ottaneen Raskin perusiltapuhde latisti tehoitta jääneen Kasperi Kapasen ja kumppanit. Toinen vaahteranlehtipaidat latistanut pelaaja oli kaksi maalia iskenyt Brad Marchand.

– Luulen, että hän viihtyy tällaisissa paikoissa, Rask kehui joukkuekaveriaan Bruinsin nettisivuilla.

Joskus aiemmin lähinnä ärsyttäjänä tutuksi tullut hyökkääjä rikkoi runkosarjassa sadan pisteen rajan (36+64=100) ja iski nyt kuolemanotteluun kaikkiaan kolme pinnaa.

– Hän on ylpeä johtavasta roolistaan, joka hänellä on joukkueessamme – jäällä ja sen ulkopuolella, suomalaisvahti arveli.

Marchand on parantanut esimerkiksi runkosarjan piste-ennätystään kaudesta 2014-15 lähtien koko ajan. Toisaalta myös jäähymäärä oli päättyneenä talvena Marchandin uran isoin. Boksin ovi kävi peräti 96 minuutin edestä.

Ottelusarja ratkeaa keskiviikkoaamuna.

MARCHANDIIN LIITTYVIÄ JUTTUJA LÖYDÄT LISÄÄ TÄÄLTÄ.

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille