Mikael Granlund palasi Minnesotaan Nashville-paidassa – sai faneilta upean vastaanoton!

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsiin NHL:n viime maanantain siirtotakarajalla kaupattu Mikael Granlund pelasi toisen ottelunsa uudessa seurassaan, joka kohtasi heti vierasjäällä suomalaistaiturin vanhan seuran Minnesota Wildin.

Predatorsin 2-3-voittoon voittolaukauskilpailun jälkeen päättyneen ottelun ratkaisija oli vieraiden tähtisentteri Ryan Johansen.

Granlund sai vanhalta kotiyleisöltään raikuvat suosionosoitukset Wildin esitettyä miehestä tehdyn tribuutin valotaulullaan ensimmäisessä erässä. Suomalainen pelasi ottelussa 17 minuuttia ja 10 sekuntia ilman tehomerkintöjä.

Myös seuraava Nashvillen ottelu pelataan Wildia vastaan joukkueiden kohdatessa toistamiseen tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Kyseinen ottelu on samalla Granlundin ensiesiintyminen Bridgestone Arenalla uuden kotiyleisönsä edessä.

Viime yön kamppailussa Nashvillen maalilla torjuntavuoron sai suomalaisista Juuse Saros, joka pysäytti ottelussa 24 laukausta.

Tappio katkaisi samalla lännen viimeisestä pudotuspelipaikasta kamppailevan Wildin viiden ottelun voittoputken.


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?