Telia TV:n suorassa liigalähetyksessä tietämättään kiroillut jääkiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen on kommentoinut tapahtunutta Ilta-Sanomille.

Lehkonen oli lauantaina valmistautumassa suoraan tv-lähetykseen, kun ääni oli kuulunut katsojille jo ennen aikojaan. Näin lähetykseen pääsi lipsahtamaan mukaan jotain, mitä ei oltu tarkoitettu kaikkien kuultavaksi.

– Kärpätkin tekee niin saatanan isoa tiliä, että mua oksettaa noi niiden joulukuusipaidat. Jumalauta, että siinä on mainosta. Onko se noin persaukista toimintaa, että täytyy myydä pikkumainoksia, että saa kympin sieltä täältä, Lehkonen laukoi.

Telia sai asiasta paljon palautetta, niin huonoa kuin hyvääkin, sillä monet ovat Lehkosen kanssa samoilla linjoilla. Asiasta tuli palautetta myös Lehkoselle itselleen – etenkin kotipuolessa.

– Hah hah, kyllä tiedät, ketkä nuhteita antavat. Äiti soitti ja antoi heti raippaa: ”Ismo, sun kielenkäyttö!” Menin kotiin häntä koipien välissä kuin kultainen noutaja, sillä tiesin, että vaimo odottaa: ”Ismo, sun kielenkäyttö!” Kyllä sieltä on palautetta tullut, Lehkonen paljasti Ilta-Sanomille.