Tuukka Rask pääosassa – erikoinen tapahtumasarja meni NHL-hyökkääjän tunteisiin

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin ja Boston Bruinsin välisessä kohtaamisessa nähtiin sen jatkoajalla varsin erikoinen tapahtumasarja. Kaikki alkoi, kun ensiksi mainitun Evander Kane pyrki karvaamaan kiekkoa Boston-maalin takana Charlie McAvoylta niin rajusti, että häkki heilahti pois paikaltaan.

Koska sen jälkeen Bruins sai lupaavan oloisen vastahyökkäyksen, ei maalivahti Tuukka Rask luonnollisesti kiinnittänyt tapaukseen mitään huomiota. Hetki myöhemmin kassarin kiinnostus paikaltaan lähtenyttä maalia kohtaan kuitenkin heräsi, kun haipaidat vastaavasti itse ponkaisivat ylivoimahyökkäykseen. Se tyssäsi lopulta kuin seinään.

Kuten tältä videolta näkee, eivät Sharksin päävalmentaja Peter DeBoer ja Kane pitäneet tapauksesta lainkaan. Itse tilanteen aiheuttaneelta Kanelta tapaus meni ilmeisen pahasti tunteisiin ainakin kehonkieltä tuijottamalla. Hän kävi hetken aikaa kuumana kuin hellakoukku.

Kaikista katkerinta Sharksin kannalta oli se, että tovi tapauksen jälkeen Bruins iski itse ja voitti pelin numeroin 6-5.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
NHL-seurat jysäyttivät vaihtokaupan – puolustajalupaus vaihtaa seuraa pilkkahinnalla

NHL-seuran päävalmentaja sivalsi joukkueen pelaajia idiooteiksi haukkunutta kiekkojäärää: ”Ei kiinnosta”

Hyökkääjälegenda iski hattutempun NHL:ssä yli kahdeksan vuoden tauon jälkeen – tuuletti maalejaan vielä vaihtoaitiossakin

Nyt on kova! Aleksandr Ovetshkin nousi Teemu Selänteen ohi – pyyhkäisi huiman tilaston kärkeen

Taas ”perinteiset viisi pinnaa” – suvereeni hallitsija on koko NHL:n mittapuulla tehokkaimpia 30 vuoteen

Jesse Puljujärvi loukkaantui – kärsii alavartalovammasta

NHL-seuroilla uskomattomat maalitalkoot! Verkko heilui yhdeksän kertaa pelkästään ensimmäisessä erässä