Carolina Hurricanesin NHL-joukkue alkoi tällä kaudella juhlia jokaista voitettua kotiotteluaan jäämällä pelien jälkeen jäälle hulluttelemaan fanien kanssa erilaisin tuuletuksin.

Asia ei selvästi miellytä kaikkia vanhanliiton kiekkojääriä, joiden mielestä lajia pitäisi ilmeisesti pelata täysin vakavissaan hampaat irvessä ilman hauskanpitoa. 85-vuotias, mitä hassumpiin asuihin itsekin Hockey Night in Canada -ohjelmassa pukeutuva Don Cherry mm. haukkui joukkueen pelaajat ”joukoksi idiootteja” tempausten johdosta.

Nyt asiaan on ottanut kantaa myös joukkueen päävalmentaja Rod Brind´Amour, upean pelaajauran NHL:ssä itsekin luonut vanhan liiton kiekkomies.

– Pelaajat ottavat yhteyttä faneihin ja kiittävät heitä siitä, että ovat pysyneet tukenamme. En usko heidän aikovan muuttaa sitä. He nauttivat siitä, fanit nauttivat siitä. Pitää muistaa, että fanit maksavat palkkamme, Brind´Amour sivalsi Cherryä The News & Observer -lehden haastattelussa.

Cherry ihmetteli varsinkin sitä, että jopa joukkueen 37-vuotias kapteeni Justin Williams on lähtenyt mukaan kyseiseen ”pelleilyyn”. Itse asiassa Williams oli juurikin se pelaaja, joka aloitti koko tradition.

– Uskoakseni pelaajat rakastavat sitä. Se on heidän juttunsa. Jos Williams ajattelisi, että he eivät halua tehdä sitä, niin ei hänkään sitä tekisi. Tästä on tehty ihan liian iso juttu, Brinda´Amour totesi aiheellisesti.

Myös Hurricanesin PR-puoli on ottanut ilon irti Cherryn uusimmista kommenteista. Hurricanes mm. lanseerasi fanipaidan, jossa lukee vapaasti suomennettuna ”joukko idiootteja”. Cherryn lausahdus päätyi myös seuran Twitter-tilin esittelytekstiksi.

LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Kanadalainen kiekkoikoni haukkui Carolinan NHL-tähdet ”nipuksi idiootteja” – seuralta hervoton vastareaktio

Carolina Hurricanes laittoi vihaajille jauhot suuhun – julkisti piikikkään fanipaidan