Hyökkääjälegenda iski hattutempun NHL:ssä yli kahdeksan vuoden tauon jälkeen – tuuletti maalejaan vielä vaihtoaitiossakin

© Kuva: Getty Images
Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin

San Jose Sharksin seuralegenda Joe Thornton on kuulunut koko vuosituhannen ajan NHL:n kovimpiin pistelinkoihin, joskin kolmen maalin illat ovat 39-vuotiaalle vuoden 1997 ykkösvaraukselle harvinaista harkkua.

Viime yön kierroksella mies kuitenkin onnistui tempussa – kahdeksan ja puolen vuoden tauon jälkeen – vieläpä oman NHL-uran alkuvuosien seuraansa Boston Bruinsia vastaan. Onnistumisen riemu näkyi harmaapartaisen kanadalaislegendan kasvoilla lapsenomaisena tuuletuksena vielä vaihtoaitiossakin.

Tällä kaudella 51 ottelussa tehot 13+21=34 iskeneen ”Jumbo Joen” maali per erä -tahti ei riittänyt lopulta aivan voittoon asti, sillä vierasjoukkue Bruins nappasi kaksi pistettä mukaansa viemällä ottelun jatkoajalla maalein 5-6.

Katso Thorntonin tuuletus sekä maalit alta:

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin