Täysi-ikäistynyt Kaapo Kakko palkittiin Turussa mahtavalla tavalla – jokaisen 18-vuotiaan pojan unelmalahja!

© Kuva: Ilari Isotalo

Keskiviikkona täysi-ikäisyyden rajapyykin saavuttanut TPS:n superlupaus Kaapo Kakko palkittiin Turussa yhteistyökumppanilta saadulla upealla lahjalla JYP:iä vastaan pelatun Liiga-ottelun yhteydessä.

Todennäköisesti jo ensi kaudeksi Pohjois-Amerikan kaukaloihin karkaava tulevan kesän NHL-varaustilaisuuden mahdollinen ykkösnimi kurvailee nimittäin jatkossa treeneihin upouudella Toyota-merkkisellä henkilöautolla.

Yhden syöttöpisteen 4-1-voitossa JYP:iä vastaan saalistanut Kakko juhli viime kuussa alle 20-vuotiaiden MM-kultaa Nuorten Leijonien mukana tehden seitsemässä ottelussa tehot 2+3=5. Tällä kaudella pelaamissaan 33 Liiga-ottelussa nuorukainen on saalistanut niin ikään komeat tehot 12+12=24.