Oho! Aleksander Barkov piti kunnon loman keskellä NHL-kautta: ”Olin neljä päivää tekemättä mitään”

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin NHL-kausi on ollut tähän mennessä erittäin vaikea.

Epätasaisesti pelanneen joukkueen pudotuspelimahdollisuudet vaikuttavat tällä hetkellä todella ohuilta, sillä matkaa liigan itäisen konferenssin viimeiseen pudotuspelipaikkaan on peräti 11 pistettä.

Joukkueen kapteeni Aleksander Barkov paljastaa NHL.comille pitämässään blogissa pyrkineensä lataamaan runsaasti akkuja loppukauteen hiljattaisen NHL:n tähdistöottelun aikaisen ylimääräisen pikku loman aikana.

Hän pääsi tuolloin viettämään myös aikaa hyvän ystävänsä, maalinteko-ongelmiensa kanssa painivan Patrik Laineen kanssa.

– Yritin nyt päättyneen talviloman aikana levätä niin paljon kuin mahdollista. Pate oli täällä Floridassa käymässä muutaman päivän ajan. Yhdessä pelattiin kerran golfia ja käytiin korispelissä, Barkov toteaa ja jatkaa:

– En laskenut lomapäiviä, yhdeksän niitä taisi olla, laskin vaan sen, että pidin neljä päivää vapaata jääkiekosta. Olin neljä päivää tekemättä mitään ja sitten aloin pikkuhiljaa treenata.

Suomalaissentteri kertoo tauon tehneen hyvää korvien välille ja palautumiselle, sillä ennen sitä Panthersilla oli äärimmäisen tiivis ottelutahti.

Ennen taukoa joukkue kehitti myös mukavan voittoputken, kun se kaatoi kolme huippujoukkuetta, Toronto Maple Leafsin, Nashville Predatorsin, sekä San Jose Sharksin peräkkäisissä otteluissa.

Viime yönä edessä oli kuitenkin paluu todellisuuteen, kun Predators otti 4-1-revanssin muutama viikko sitten kärsimäänsä kotitappioon.

Floridalaisjoukkueen pistemetsästys jatkuu jälleen varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa Vegas Golden Knightsia vastaan.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!