Huhumylly NHL:n kuumimman viimeistä sopimuskauttaan pelaavan tähtipelaajan, Columbus Blue Jacketsin Artemi Panarinin ympärillä kiihtyy kiihtymistään.

Mies ole halukas jatkamaan nykyisessä seurassaan Columbus Blue Jacketsissä, mikä on pakottamassa seuran suomalais-GM Jarmo Kekäläisen myymään tähtensä ennen NHL:n siirtotakarajaa.

Yhdeksi potentiaalisimmista ostajista on noussut Panarinin vanha seura Chicago Blackhawks, jossa venäläisen kemia joukkueen supertähti Patrick Kanen kanssa siivitti joukkueen takavuosina melkoiseen lentoon.

Kahdella Blackhawksissa pelaamallaan kaudella 30 maalin rajan rikkonut Panarin olisikin enemmän kuin tervetullut paluumuuttaja myös Kanelle, joka on todennut miesten kemian olleen parasta, mitä tämä on NHL-urallaan saanut kokea. Jenkkitähti kommentoikin Panarinin mahdollista paluuta NHL:n tähdistöviikonlopun lehdistöpäivänä innostuneeseen sävyyn.

– Ehdottomasti. Meillä oli niin paljon kemiaa yhdessä. Oli mahtavaa pelata hänen kanssaan. Artemi on loistava nuori kundi, jonka kanssa meillä oli todella hauskaa jäällä. Kuka tietää mitä tulee tapahtumaan, mutta olisi hauska pelata jälleen yhdessä, Kane totesi.

Pitkään palkkakatto-ongelmiensa kanssa painiskelleella Chicagolla on tulevana kesänä 30 miljoonaa dollaria tilaa palkkakatossaan, mikäli se päästää viimeistä sopimuskauttaan pelaavat pelaajansa menemään ja onnistuu kauppaamaan Artem Anisimovin raskaan sopimuksen toisaalle.

Myös venäläinen itse viihtyi aikoinaan Chicagossa enemmän kuin hyvin, joten paluu vanhaan joukkueeseen lienee enemmän kuin mahdollista. Tapahtuuko se jo ennen kuluvan kauden siirtotakarajaa, jää nähtäväksi.

LUE MYÖS: Columbuksen supertähden tilanteessa eletään tulikuumia hetkiä – Jarmo Kekäläinen myöntää: ”Puhelimeni laulaa koko ajan”