Liigassa pelataan torstaina neljän ottelun kierros. Päivän yksi mielenkiintoisimmista koitoksista pelataan Tampereella, kun Ilves saa vieraakseen Kärpät.

Kärpät on pelannut loistavan kauden. Joukkueesta löytyy laatua ja laajuutta useampaan ketjuun. Oululaisten erinomainen materiaali on heijastunut suoraan sarjataulukkoon, sillä TPS on jäänyt reilusti jo liigakärjen perään.

Ilveksen pitäisi olla ennakkoon selkeä altavastaaja Kärppiä vastaan. Vedonvälittäjät antavat Kärppien voitolle kerrointa luokkaa 1,80. Ainoastaan Mr.Green on päättänyt pistää reilusti paremmaksi!

Kärppien voitosta kerroin 20,00 – lunasta tarjous:

1. Avaa pelitili ja talleta Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Lyö 1€ veto Kärppien puolesta Ilvestä vastaan. Saat automaattisesti kertoimen 20,00.
3. Jos Kärpät voittaa, saat 1€ panoksella 20€ voiton. Vedossa ei ole mitään kierrätysvaatimuksia.

Miksi Kärpät voittaa torstaina?

Kärppien isoin ase tällä kaudella on ollut tasainen varma suorittaminen. Nyt viime otteluissa fokus on kuitenkin ajottain karannut ja sen seurauksena ryhmä on kärsinyt muutamia yllätystappiota. Kuntopuntarissa Kärpät onkin vasta sijalla kahdeksan, jos katsotaan viittä viimeistä ottelua.

Tämä toimii varmasti hyvänä herätyksenä Kärpille. Ja etenkin vieraissa pelaamisen on taas palattava raiteilleen, sillä viidestä edellisestä vierasottelustaan Kärpät on hävinnyt peräti neljä. Torstaina joukkue on varmasti motivoitunut palaamaan taas kunnolla voittojen tielle.

Ilves ei kohtaa Kärppiä hyvänä ajankohtana, sillä kärppälauma on torstaina ärsytetty ja janoaa voittoa!

Lue myös: Tarjous koskee Mr.Greenin uusia asiakkaita. Maksimipanos kohteeseen on 1€. Voitoissa ei ole kierrätysvaatimuksia, joten raha on heti nostettavissa ulos.