Winnipeg Jets-kapteeni Blake Wheeler on tehnyt yön New York Rangers-kamppailussa upeaa NHL-historiaa.

Wheeler käynnisti Jetsin takaa-ajon kolmannen erän alussa syötettyään yhdessä Josh Morrisseyn kanssa Mark Scheifelen tekemän 1-3 kavennusmaalin.

Syöttöpinnan myötä jenkkitähdestä tuli samalla NHL-historian ensimmäinen yhdysvaltalaispelaaja, joka on saanut 30 maalisyöttöä kasaan korkeintaan 26 ottelussa. Ennätys on samalla myös Atlanta Thrashers/ Winnipeg Jets-organisaation rekordi.

Jets-kippari on takonut 26 kamppailussa tehot 4+30=34.

Winnipegiläisjoukkue tuli ottelussa lopulta tasoihin kaksi ja puoli minuuttia ennen päätössummeria ja voittomaalikisassa sankareiksi nousivat Jetsiltä omissa rankkareissaan onnistuneet Patrik Laine ja Scheifele, jotka sinetöivät joukkueelleen mittelössä 4-3-voiton.