Täh? Maaginen kiri toi voiton Liigassa, kollegat eivät vastanneet tuuletuksiin – luotsilta hupaisa reaktio

© Kuva: Juha Tamminen

Liigasyksyn pirteä yllättäjä Sport otti perjantaina maukkaan voiton HIFK:stä, kun se nousi ensiksi kolmen ja sitten vielä maalin takaa tasoihin Helsingissä. Vaasalaisjoukkue otti kolmannen peräkkäisen voittonsa lukemin 5-4.

Voitto näytti maistuvan hyvälle luonnollisesti myös valmentajien keskuudessa. Vaikka päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoman ”yläfemmoihin” ei kukaan antanutkaan vastakaikua vaihtopenkin takana pelin tauottua, juhli hän voittoa itse varsin innokkaasti.

– Tiimityötä – ei sitten! Itselle läpsy ja onnen rummut, Maukka-lempinimeä totteleva luotsi kirjoitti Twitter-tilillensä lisäämään videoon sanomaa mm. vedet silmissä nauravalla hymiöllä vahvistaen.

Kesken viime sesongin Mestis-joukkue Hermeksen luotsiksi nousseella 42-vuotiaalla päävalmentajalla riittää aihetta iloon muutenkin, vaikka kollegat nyt Pajuluoman tuuletukset sivuttivatkin.

Kun Liigan runkosarja lähenee puoltaväliään, keikkuu Sport sarjataulukossa peräti kahdeksantena. Se on tasapisteissä kuudetta paikkaa miehittävän Pelicansin ja seitsemäntenä olevan Ilveksen kanssa.

Pajuluoman luotsaama vaasalaispoppoo isännöi lauantaina HPK:ta. Illan liigakierros pääsee vauhtiin kello 17 alkaen.