Mikael Granlund pelaa vahvaa kautta NHL:ssä. Otsikoissa hän on jäänyt väkisinkin Mikko Rantasen ja Sebastian Ahon jalkoihin, mutta tämä kausi näyttää kenties Granlundin NHL-uran parhaalta.

Viime yönä Minnesota-hyökkääjä oli jälleen vauhdissa Anaheim Ducksia vastaan pelatussa ottelussa. Kemiat Jason Zuckerin kanssa olivat kohdillaan, kun Granlund tarjoili lättyä väkisin maalille nousseelle Zuckerille, joka löi laatan häkkiin.

Alle neljä minuuttia myöhemmin sama kuvio toistui. Roolit olivat vain päinvastoin. Zucker tarjoili limppua maalin takaa ja Granlund viimeisteli röyhkeän nousun päätteeksi.

Kolmannessa erässä Granlund vielä viimeisteli numeroiksi 5-1. 16 pelatun ottelun jälkeen hänellä on nyt kasassa tehot 9+8.