Tämä kannattaa jättää arjesta pois? NHL:n suomalaishyökkääjä otti kantaa erikoiseen ilmiöön

© Kuva: Getty Images

Verkkoräiskintäpeli Fortniten pelaaminen on lähimenneisyydessä puhuttanut jääkiekkopiireissä paljon. Sen suosio on kasvanut niinkin suureksi, että pelin näprääminen on jopa jouduttu kieltämään joissain NHL-seuroissa.

Esimerkiksi Vancouver Canucksin Bo Horvat paljasti aiemmin syksyllä paikalliselle medialle, ettei seuran vierasmatkoilla saa kyseistä peliä enää pelata. Konsolipelit ovat jatkossa pannassa seuran kaikilta pelaajilta.

Myös Nashville Predatorsin Miikka Salomäki on jättänyt kyseisen pelin pois elämästään.

– Nashvillessä teen perusjuttua: Käyn joskus leffassa ja hengaillaan aika paljon yhdessä suomalaisten (Pekka Rinne ja Juuse Saros) kanssa. En pelaa Fortnitea, hyökkääjä oli veistellyt NHL.com/fi-sivuston haastattelussa nauraen samalla.

Liekö Fortniten poisjättämisellä oikeasti hyviä seurauksia, kun esimerkiksi mainituista joukkueista Nashville on läntisen konferenssin ykkösenä ja Vancouver kolmantena. Predatorsin tekeminen kiinnostaa faneja, joiden joukkue on viime vuosina muovautunut NHL:n yhdeksi menestyneimmistä.

– Tuntuu, että vuosi vuodelta jääkiekko kiinnostaa ihmisiä enemmän ja enemmän. Tietysti se vaikuttaa, että on ollut hyviä kausia. Kiekkobuumi on kova ja meininki on hyvä. Halli on aina täynnä, joten mikäs siellä on pelatessa, Salomäki myhäili.

Nashville on koko sarjan ykkösjoukkue 26 pinnallaan. Se on taipunut 13 pelissä tappioon ainoastaan kolmesti.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.