Columbus Blue Jacketsin supertähti Artemi Panarin on liikkunut ja tulee liikkumaan siirtohuhuissa niin pitkään, kunnes hän on allekirjoittanut itselleen uuden sopimuksen.

Venäläistaiturin nykyinen pahvi päättyy ensi kesänä, eikä hän ole kiinnostunut tekemään uutta sopimusta Columbuksen kanssa.

TSN:n arvostetulla NHL-sisäpiiriläisellä, Darren Dregerillä on oma näkemyksensä ja spekulaationsa siitä, mihin Panarin tulee tulevaisuudessa päätymään. Hänen mukaansa se kaikkein potentiaalisin vaihtoehto on New York Rangers.

– Rangers tutkii hiljalleen vaihtoehtoja vapailta markkinoilta sekä niitä pelaajia, joiden sopimukset päättyvät ensi kesänä. En olisi lainkaan yllättynyt, jos Rangers ja heidän GM Jeff Gorton aktivoituvat kauden toisella puolikkaalla. Ei ole mitään tiettyä syytä, miksi he eivät kartoittaisi tilannetta myös Panarinin suhteen. Henkilökohtaisesti, en voisi kuvitella, etteikö Panarinin olisi kiinnostunut Rangersin kaltaisesta seurasta. Hänen nimensä tullaan yhdistämään Manhattaniin niin kauan, kunnes joku tulee ja todistaa toisin, Dreger spekuloi tiistaina TSN 1200 –radiokanavan haastattelussa.