Jets saapui Suomeen, tehoton Patrik Laine sai kuulla pelikavereiden vinoilua: ”Melkein tuli tippa linssiin”

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Winnipeg Jetsin kausi NHL:ssä jatkuu loppuviikosta, jolloin se kohtaa Helsingissä Aleksander Barkovin tähdittämän Florida Panthersin kahdesti. Jets-pelaajat kokivat NHL.com/fi:lle antamien kommenttien perusteella ainakin jonkinlaisen kulttuurishokin saavuttuaan kolkkoon ja pimeään Suomeen.

– Jouduin puolustamaan Suomea, kun laskeuduimme. Tämä paikka haukuttiin aika pystyyn, ja melkein tuli tippa linssiin. Reissu on aika pitkä, ja äijät olivat aika väsyneitä. Ehkä sillä oli jotain vaikutusta asiaan. Kun heräämme huomenna uuteen päivään, niin kaikki huomaavat, että tämä on hieno paikka, Winnipegin Patrik Laine oli virnistellyt.

Laineelle kauden alku on henkilökohtaisesti ollut haastava. Suomalainen on tehnyt 12 ottelussa vain viisi (3+2) pinnaa.

– Tässä on vielä pitkä kausi edessä. Viime kaudellakin aloin pelata vasta tammikuussa. Siihen nähden sain pelattua ihan hyvän kauden. En ota tästä paineita. Seuraan totta kai liigaa, että siellä tehdään joka puolella hirveä määrä maaleja, suomalainen pyöritteli, ja jatkoi asiasta melkoisella kommentilla:

– Pojat pelaavat syksyllä ja miehet keväällä! Katsotaan, ketkä pelaavat toukokuussa. Minä tähtään sinne.

Helsingin peleihin tavoitteet ovat selvät.

– Lähdemme voittamaan. Se on päällimmäisenä mielessä. Itse en ole pelannut maailman parasta kiekkoa. Lähdetään parantamaan omaa peliä.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!