HIFK-sentteri jyräsi vastustajan – selvisi ilman pelikieltoa, katso video!

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n Juhani Tyrväinen ei saa pelikieltoa lauantain Lukko-ottelun tapahtumasta.

Tyrväinen jyräsi kamppailun ensimmäisen erän loppupuolella raumalaisjoukkueen Jakub Kreijcikin rajulla taklauksella jään pintaan ja Liigan päävideotuomari asetti tapauksen kurinpitodelegaation käsittelyyn.

– Kurinpitodelegaatio toteaa, ettei taklaus ole kohdistunut Krejcikiä päähän eikä taklaus muutenkaan aiheuta iskua Krejcikiä päähän, joten kyse ei ole päähän kohdistuneesta taklauksesta. Delegaatio toteaa myös, ettei tilanteessa tapahdu muutakaan sääntörikettä, joka edellyttäisi ottelurangaistusta, Liigan nettisivulla julkaistussa tiedotteessa todetaan.

Ratkaisun myötä Tyrväinen on pelikelpoinen helsinkiläisjoukkueen tämäniltaisessa ottelussa Pelicansia vastaan.

Lukko-puolustaja Kreijcik vaikuttaa myös selvinneen tilanteesta säikähdyksellä, sillä mies on raumalaisjoukkueen rosterissa SaiPaa vastaan.