Ikäviä uutisia: SHL-mestarin Leijonat-hyökkääjät sivussa tositoimista

© Kuva: Juha Tamminen

Hallitsevan SHL-mestari Växjö Lakersin leiristä kuuluu ikäviä uutisia.

Ruotsalainen kiekkosivusto Hockey Sverige uutisoi verkkosivuillaan, että Lakersin suomalaishyökkääjät Janne Pesonen ja Tuomas Kiiskinen ovat tällä hetkellä sairastuvan puolella.

Viime kaudella loukkaantumisista kärsineet hyökkääjät eivät ole kuitenkaan mitä todennäköisimmin pitkään sivussa. Pesosen paluun uskotaan tapahtuvan jo lähiaikoina. Myös Kiiskisen tilanne on kohenemaan päin, mutta hyökkääjän paluuajankohta on vielä pimennossa.

Suomalaishyökkääjät ovat Lakersille todella arvokkaita pelaajia. 36-vuotias Pesonen viimeisteli viime kaudella runkosarjassa 30 otteluun 22 (8+14) tehopistettä. 31-vuotias Kiiskinen summasi puolestaan 36 otteluun 19 (7+12) tehopistettä.

Lakersin kausi käynnistyy 20. syyskuuta, kun vastaan luistelee sarjanousija Timrå IK.