Buffalo Sabresissa neljä viimeistä kautta varakapteenina toiminut Ryan O’Reilly on lähtöhuhujen keskellä. Useiden medialähteiden mukaan, O’Reilly ei tule pelaamaan ensi kaudella Sabresin paidassa valmennusjohdon kanssa syntyiden erimielisyyksien takia.

O’Reilly on myös avoimesti kertonut, että on kyllästynyt jatkuvaan konttaamiseen sarjataulukon pohjalla. Kulunut kausi taisi oli viimeinen pisara O’Reillyn sangossa, kun Sabres jäi jumboksi.

Tähtihyökkääjä on erittäin kysytty pelaaja. Monet joukkueet tarvitsevat huippuluokan ykkös- tai kakkossentteriä, joka pystyy tekemään kovia pistemääriä. O’Reilly viimeisteli vuoden aikana tehot 24+37=61 ja kuului sarjan parhaisiin kahdensuunnan hyökkääjiin, joten kiinnostuneita seuroja tulee riittämään.

Yksi hyvä seura O’Reillylle olisi Montreal Canadiens. Seura aikoo palata takaisin sarjataulukon ylempää keskikastiin, ja siihen tavoitteeseen Kanadan maajoukkuekonkarille olisi isot saappaat tarjolla.

Montrealin kerrotaan olevan hyökkääjän perässä. Neuvottelut Sabresin kanssa tulevat olemaan hankalat, sillä O’Reilly ei ole lähdössä halvalla. Tuoreimpien huhujen mukaan, Montreal olisi valmis tarjoamaan hyökkääjästä nuoriso-osaston pelaajiaan tai varausvuoroja. Erityisesti Artturi Lehkosen nimi on noussut esiin.

Hockey News Daily

@HND9876
Seems like #Sabres have asked for Robert Thomas from the #Blues to be included in a trade for Ryan O'reilly. Artturi Lehkonen's name has also been brought up from MTL. #NHL

Lehkonen täyttää ensi viikolla 23 vuotta, ja hänen tulokassopimuksensa on päättymässä vuoden päästä. TuTo-kasvatti ei vastaa täysin O’Reillyn hintaa, joten Montreal voisi korottaa tarjousta esimerkiksi varausvuoroilla.