Carolina Hurricanesissa on tapahtunut kuluneen kauden jälkeen paljon, kun seurassa on vaihtunut toimitusjohtaja, päävalmentaja sekä useita pelaajia. Pelaajaryhmä tulee edelleen kokemaan isoja muutoksia ennen syksyä, sillä Carolina on valmis luopumaan useista eturivin pelaajistaan, jos hinta vain osuu kohdilleen.

Lähtöuhan alle on joutunut muun muassa Jeff Skinner, joka on toiminut Carolinan yhtenä keulakuvana jo useita vuosia. Entinen megalupaus on kertonut, että on valmis vaihtamaan maisemaa, eikä johtoportaalla ole mitään sitä vastaan. Skinner saattaa joutua kaupatuksi heti heinäkuun alussa.

Carolinan uusi GM Don Waddell kertoi News Observer -uutissivustolle, että Skinneristä on tehty jo useita tarjouksia. Hänet melkein kaupattiin jo varaustilaisuuden aikana, mutta Waddell halusi jäädä odottamaan parempia ehdotuksia.

– Monet henkilöt ovat jutelleet meille. Me olemme saaneet tyydyttäviä ja hyviä tarjouksia, mutta emme ole vielä tyytyväisiä, Waddell kommentoi.

Skinner herättää varmasti useiden seurojen mielenkiinnon. 26-vuotiaalla on takanaan heikko kausi, mutta hän pystyi silti tekemään 24 maalia ja 49 tehopistettä. Lisäksi hän oli NHL:n hyökkääjistä toiseksi ahkerin kiekonriistäjä heti Connor McDavidin jälkeen.

Vaihtotarjousten arvoa tulee laskemaan fakta, että Skinnerin sopimus päättyy ensi vuonna. Hän tienaa vielä seuraavasta kaudesta 5,75 miljoonaa dollaria.