Winnipeg Jetsin farmiseura Manitoba Moose ei onnistunut pääsemään AHL:n pudotuspelien semi-finaaleihin, kun se hävisi viime yönä neljännen kerran Rockford IceHogsille.

0-4 -selkäsauna päätti myös suomalaislupaus Sami Nikun kauden. Playoff-kevät ei ollut entiselle JYP-juniorille onnistunut, sillä hän keräsi yhdeksään peliin vain yhden maalin ja kaksi syöttöä.

Nikulta olisi voitu odottaa enemmänkin, sillä hän oli runkosarjan toiseksi tehokkain puolustaja. Upea kausi toi hänelle paikan jopa AHL:n tähdistökentällisessä. Runkosarjassa suomalainen keräsi 16 maalia ja 54 tehopistettä.

Myös Jets huomioi varauksensa vireen huhtikuun aikana ja kutsui tämän pelaamaan NHL:ään. Niku sai maistaa NHL-glamouria yhden ottelun verran, jossa hän onnistui heti maalinteossa. Sen jälkeen Jets siirteli häntä sarjojen välillä ja istutti paljon katsomossa.

Moosen tippumisella voi olla hopeareunuksensa. Nyt Niku on täysin Jetsin käytettävissä, jos seura kärsii uusia loukkaantumishuolia. Winnipeg ylsi toissa yönä upeasti konferenssien finaaleihin, joten sen pelit jatkuvat vielä vähintään toukokuun loppupuolelle.

Niku on Jetsin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2015.