Saksa-Suomi
Sunnuntaina 13.5 klo 21.15
Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat jatkuvat Suomen osalta heti sunnuntaina, kun vastaan luistelee viime vuosilta tuttu vastustaja Saksa.

Suomi käänsi jälleen turnauksensa suunnan voittamalla Kanadan lauantaina peräti 5-1. Saksa taistelee lohkon viimeisestä jatkopaikasta, mutta olympiahuuma on kadonnut. Isomaaliselle ottelulle löydät upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Saksa-Suomi yli 6 maalia – kerroin 2.08!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Saksa aloitti turnauksensa kahdella jatkoaikatappiolla, joita seurasi selvä tappio USA:lle, voitto Etelä-Koreasta sekä yllätystappio Latvialle. Tulosten myötä lohkon viimeinen jatkopaikka ei ole enää omissa käsissä, ja joukkueen pitäisi pystyä voittamaan lopuista peleistään lähes kaikki. Tehtävä on vaikea kun Suomen jälkeen vastaan tulee Tanska ja Kanada. NHL-vahvistus Leon Draisaitl on ollut joukkueen paras pelaaja yhdeksällä pisteellään, mutta joukkueen leveys ei kestä suurmaita vastaan.

Suomi käänsi Tanska-tappion tuskan jälleen iloksi murskaamalla Kanadan upeasti 5-1. Suomi pelasi ottelun rohkeasti alusta loppuun asti turhia peruuttamatta. Harri Säteri loisti maalilla ja Suomi pelasi erittäin tiiviisti ja pääsi kanadalaisten ihon alle. Jopa kisojen suurtähti Connor McDavid jäi pisteittä ja täysin pimentoon. Suomella on mahdollisuus taistella jopa lohkovoitosta, joten Leijonat lyö kaiken peliin Saksaa vastaan. Eeli Tolvasella oli onnistunut debytti Kanadaa vastaan (1+1) ja Tolvasen tulo joukkueeseen piristy myös Leijonien ylivoimapeliä.

Arvio

Joukkueet ovat viime vuosina kohdanneet useasti MM-kisoissa. Suomi on vienyt viisi viimeisintä kohtaamista selvästi, keskimäärin neljän maalin erolla Saksaan.

Kanada-voitto varmasti vahvisti Leijonien itseluottamusta. Sunnuntai-iltana kentällä nähtäneen jälleen raikas ja vauhdikas Suomi, joka mättää tasakentällisin ja ylivoimalla voittoon tarvittavat osumat.