NHL:n maalipörssin voittotaistelu on tiukentumassa entisestään.

Tällä hetkellä maalipörssin kärjessä majailee Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkin, joka on onnistunut maalinteossa peräti 46 kertaa. Toisena on puolestaan Winnipeg Jetsin Patrik Laine (44 maalia) ja kolmantena Vegas Golden Knightsin William Karlsson (43 maalia).

Kaikkien kolmen pelaajan osalta NHL:n runkosarjaa on jäljellä enää kahden ottelun verran, joten voittotaistelu on jo entuudestaan tiukka. Tuoreimmat uutiset Washingtonista tekevät kuitenkin kilpailusta mahdollisesti entistä tiukemman. Ovetshkin nimittäin koki kovia viime ottelussa, eikä hän osallistunut Capitalsin aamujäille. Tämän vuoksi hän saattaa jäädä sivuun seuraavasta ottelusta.

– Seuraamme hänen tilannettaan päivittäin. Hän (Ovetshkin) kävi jäällä varhain aamulla, mutta pidimme hänet sivussa harjoituksista. Katsommme tilannetta uudestaan torstaina, päävalmentaja Barry Trotz kommentoi NHL.comin mukaan.

Ovetshkinilla on tällä hetkellä maalipörssin voitto omissa käsissään, mutta mahdollinen poissaolo voisi avata saumat takana kyttääville Laineelle sekä Karlssonille.

Lähde: NHL.com