NHL-seurojen aliarvostetuimmat pelaajat listattiin – mukana kolme suomalaista

© Kuva: Getty Images
Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL:n runkosarja 2017-2018 alkaa olla viimeistä ottelua vaille paketissa. Kulunut vuosi näytti jälleen joukkueiden tasot ja nosti esille suurimmat onnistujat sekä epäonnistujat.

Supertähtien taakse jää useita pelaajia, jotka tarvitsevat oman osuutensa valokeilassa. Siksi arvostettu The Hockey News, lempinimeltään kiekkoraamattu, valitsi jokaisesta NHL-seurasta yhden pelaajan, joka on tällä kaudella onnistunut, mutta jäänyt syystä tai toisesta vaille ansaittua huomiota.

31 pelaajan joukkoon mahtui kolme suomalaista.

Carolina Hurricanesissa toisen kautensa pelannut Teuvo Teräväinen ylitti oman ennätyksensä 22 tehopisteellä. Suomalainen oli joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja lukemilla 23+41=64 ja muodosti pelottavan duon Sebastian Ahon kanssa. Teräväisellä on ikää vasta 23 vuotta, joten parempaa voidaan hyvillä mielin odottaa.

The Hockey News nostaa esille Dallas Starsin maalivahdin Kari Lehtosen, joka joutui ottamaan yllättävän paljon vastuuta ykköstorjuja Ben Bishopin vaivojen takia. Alunperin selkeänä kakkosveskarina kauteen lähtenyt Lehtonen pelasi tolppien välissä 36 kertaa, mutta ei pystynyt kantamaan Dallasia pudotuspeleihin.

– Hän oli varma vaihtoehto, lehti kirjoittaa Lehtosesta.

Vegas Golden Knights pelasi käsittämättömän debyyttikauden NHL:ssä. Pääosin muiden joukkueiden kolmos- tai neloskentän pelaajista rakennettu joukkue nousi vastoin kaikkia ennakoita NHL:n huipulle ja päätti runkosarjan lopulta viidentenä.

Erik Haula nousi uudessa seurassa esiin ja rikkoi omat ennätyksensä täysin palasiksi. Hän kaksinkertaisti viime kauden saldonsa ja keräsi runkosarjassa peräti 29 maalia ja 55 pistettä. Vegasin ykköstähdeksi nousi William Karlsson, mutta Haula saattoi ottaa hopeasijan tämän uskomattoman kauden aikana.

– Ilman William Karlssonia Vegas muistettaisiin Haulasta.

 

Katso pelaajavalinnat kokonaisuudessaan tästä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!