Jokerit-TsSKA Moskova
Maanantaina 19.3 klo 18.30
KHL

KHL:n pudotuspelien toinen kierros jatkuu maanantaina, kun Jokerit pääsee pelaamaan kotonaan Moskovalaista TsSKAa vastaan. Ottelusarja on vierailijoille tilanteessa 2-0.

Jokerit jää edelleen ilman voittoa ja vierasvoitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: TsSKA voittaa ketoimella 2.04

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Jokerit pelasi upean runkosarjan tämän kauden KHL:ssä, mutta se on enää kaunis muisto vain. Sotshi kaatui pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella 4-1, mutta TsSKA on ollut toistaiseksi aivan ylivertainen kahdessa ottelussa. Jokerit ei ole saanut maalin maaliakaan aikaan ja maaliero onkin surullinen 0-6 moskovalaisia vastaan. Jokerit tuntuu olevan koko ajan yhden potkun perässä vastustajastaan ja peli näyttää erittäin vaikealta ja väsyneeltä.

TsSKA on Pietarin SKA:n kanssa suurin ennakkosuosikki voittamaan kauden mestaruuden ja Jokerit näyttää olevan sille vain välipala. TsSKA on kautta Jokerien KHL-historian ollut vahvempi ja näyttää menevän tästäkin otteluparista jatkoon. Joukkue tiputti Spartak Moskovan vakuuttavasti 4-0 ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Arvio

Jokerit on pakkovoiton edessä, jos joukkue meinaa vielä taistella jatkopaikasta. Tehtävä vaikuttaa liki mahdottomalta, TsSKA vaikuttaa olevan edellä kaikessa tekemisessä kaukalossa. Jokerit pyörittää kokoonpanoaan ottelusta toiseen, mutta taso ei vain näytä riittävän kaikkein kovimpia joukkueita vastaan.

TsSKA naulaa ottelusarjan neljässä ottelussa ja Jokereiden kausi päättyy toiselle pudotuspelikierroksella.