TPS-SaiPa
Keskiviikkona 28.3 klo 18.30
Liiga

Puolivälierien ratkaisut lähestyvät, kun TPS pystyy voitolla etenemään neljän parhaan joukkoon.

TPS on kotonaan ollut erittäin vahva SaiPaa vastaan. Reilulle kotivoitolle löydätkin huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: TPS -2 – kerroin 2.90

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

TPS on osoittanut kuuluvansa Liigan parhaimmistoon kuluvana kautena. Joukkue oli ongelmissa SaiPaa vastaan puolivälierien avausottelussa, mutta johtaa nyt sarjaa 3-1 ja voitolla etenee neljän joukkoon. Tomi Kallion paluu kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen on ilouutinen, ja Kallion paluu vahvistaa joukkuetta entisestään niin pelillisesti kuin myös henkisesti. Kaksi edellistä kotiottelua SaiPaa vastaan joukkue on voittanut 7-0 ja 4-3.

SaiPa on hyvällä tiellä Tero Lehterän alaisuudessa, mutta menestys tällä kaudella jää kuitenkin eteneminen kahdeksan parhaan joukkoon. TPS on yksinkertaisesti liian vahva joukkue vielä tällä kaudella. TPS on käyttänyt omat paikkansa murhaavan tehokkaasti, kun taas SaiPa on jopa tuhlaillut omia paikkojaan. Joukkue on jo nyt tämän kauden yllättäjiä, mutta matka katkeaa tämän kauden osalta TPS:n vieraana.

Arvio

TPS vahvistuu entisestään Kallion paluun myötä, ja joukkue naulaa ottelusarjan kotonaan selkeästi. Taidokkaampi ja nälkäisempi TPS ottaa ottelusta helpohkon voiton ja lähettää SaiPan kesälomille. Runsasmaalinen kotivoitto tulossa.