Likaista peliä Liigan kulisseissa! IS: avainhyökkääjä siirtyy playoff-vastustajansa riveihin

© Kuva: Juha Tamminen

Jääkiekon Liigan kuuma pudotuspelikevät käynnistyi eilen.

Samaan aikaan myös pelaajamarkkinat käyvät kuumina.

Pahimmillaan nämä kaksi asiaa johtavat täysin absurdeihin tilanteisiin.

Ilta-Sanomat kertoi tänään, että Lukon keskushyökkääjä Peter Tiivola siirtyy ensi kaudeksi Lukon pahimman vihollisen Porin Ässien riveihin. Mikä pahinta, juuri Lukko ja Ässät käyvät parhaillaan esipudotuspeleissä kiivasta vääntöä pääsystä puolivälieriin.

Ässät voitti eilen pelatun ensimmäisen ottelun maalein 2–1. Toinen ottelu on vuorossa huomenna Raumalla. Paras kolmesta -sarja ratkeaa viimeistään lauantaina Porissa.

Tiivola, 24, siirtyi Lukkoon reilut kaksi vuotta sitten helmikuussa Espoo Bluesin tyhjennysmyynnin seurauksena. Viime kaudella Tiivola nakutti Lukon paidassa 58 ottelussa mukavat tehot 14+11=25. Tällä kaudella mies sai runkosarjan 57 ottelussa kasaan saman kokonaispistemäärän, mutta eri maali- ja syöttömäärillä: 7+18.

Lue Ilta-Sanomien uutinen tästä linkistä.