Helsingin Jokerien ja Moskovan TsSKA:n välinen KHL:n pudotuspelien toisen kierroksen sarja jatkuu tänäiltana eilen voittaneen narrilauman kotikaukalossa. Maanantainen 2-1-voitto kavensi myös sarjan samoihin lukemiin.

Jokerit sai vihdoin ja viimein hanat auki, kun se teki kaksi osumaa moskovalaisten reppuun. Temppu on harvinainen, sillä edellisen kerran yhdessä pelissä vastaavaan on pystynyt Lokomotiv Jaroslavl runkosarjan viimeisessä kamppailussa kuun alussa.

Tuon jälkeen TsSKA piti ennen eilistä kamppailua vastustajan peräti kuudessa pelissä putkeen nollilla tai yhdessä maalissa.

Ensimmäinen kiinnitys ja hurja temppu – eli kaksi maalia moskovalaisten reppuun – toivat luonnollisesti uskoa Jokerien leiriin.

– Oli tosi hyvä peli. Näytettiin, mistä meidät on tehty. Kova paikka ja vielä jatkoerässä, oli aika hieno fiilis hallissa koko pelin, kyllä näistä nauttii paljon, Marko Anttila fiilisteli joukkueen nettisivuilla.

Toisaalta vaikka Jokerit ensimmäisen kiinnityksen ottikin, on tekemisessä vielä parannettavaa.

– Meillä oli paikkoja tehdä paljon enemmänkin maaleja, siinä on ainakin yksi parannuskohde, mutta ne tulevat varmasti jossain vaiheessa. Pitää olla
kärsivällinen, tällä ilmeellä pärjätään varmasti, Jokerien hyökkääjä lupaili.

Joukkueiden neljäs kohtaaminen alkaa kello 18.30 Helsingissä.