Tyynenmeren divisioona-Keskinen divisioona
Sunnuntaina 28.1 klo 22.30
NHL:n All -Stars -peli

Suomen aikaan parhaaseen katseluaikaan nähdään taitokiekkoa parhaimmillaan, kun NHL:n All Stars-viikonloppu huipentuu divisioonien välisiin tähdistöotteluihin.

Tyynenmeren divisioona on hallinnut viime vuosina tämän otteluparin kohtaamisia, nyt sen voitolle on luvassa erittäin mukava kerroin! Lisätietoa Mr.Greenin tarjouksesta löydät alta.

Tyynenmeren divisioona voittaa – kerroin 2,55! Nappaa samalla pari 25€ ilmaisvetoa

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

NHL:n All Stars- peleissä on totuttu vuosien varrella näkemään maalirikkaita, joskin hieman intensitiiviltään laimeita otteluita, joissa pääosissa ovat omien joukkueidensa tähtipelaajat ja heidän silmiähivelevät kikat ja maalit.

Tyynenmeren divisioona lähtee ensimmäiseen otteluun suosikkina, löytyyhän sen kivokovasta rosterista mm. Connor McDavid, Johnny Gaudreau, Brent Burns ja niin edelleen.

Keskinen divisioona joutui vuosi sitten sivustaseuraajan rooliin, eikä se pystynyt haastamaan muiden divisioonien joukkueita. Keskisen divisioonan rosterista löytyvät mm. upeaa kautta pelaava Nathan MacKinnon, Patrick Kane sekä Blake Wheeler.

Arvio

Edelliset ottelut näiden ”joukkueiden” välillä ovat päättyneet Tyynemeren divisioonan selviin voittoihin, lukemat ovat olleet 10-3 sekä 9-6. Sama tahti jatkunee edelleen, Tyynemeren divisioonan kärmiehet ovat nyky-NHL:n ehdottomia valonkantajia. All Stars-hengen mukaisesti mitä tahansa voi tapahtua ottelun sisällä, mutta maukas kerroin houkuttaa pelaamaan Tyynemeren puolesta lähihistoriaa ja kokoonpanoa peilaten.